عباس کریمی در چهار سبک رقابت های سرتاسری شنای معلولان امریکا، به چهار مدال طلا دست یافت. این شناگر دارای معلولیت مهاجر افغان مقیم امریکا، در بخش های ۵۰ متر پروانه، ۵۰ متر کرال پشت، و نیز دو سبک ۵۰ و ۱۰۰ متر فریستایل، از حریفانش پیشی گرفت و مدال های زرین طلا را به … ...
ادامه... »Tag Archives: امریکا
آیا جنگ جهانی سوم در راه است؟
جابجایی های اخیر در کابینه و بورد مشاوران کاخ سفید نشانگر تحولات خزنده ای است که آن سوی آن ناپیداست. دونالدترامپ مخالفان برخورد نظامی با ایران را یکی پی دیگر با تندروانی از «نئو کن»ها جابجا کرده است. جان بولتون یک نئوکن افراطی است. او زمانی که سفیر امریکا در ملل متحد بود گفت: خون یک اسراییلی با خون یک عرب فلسطینی برابر نیست. بولتون بیش از آنکه مشاور امنیت ملی دونالدترامپ باشد، سخنگوی غیرمستقیم نتانیاهواست و سخت مشتاق حمله نظامی به ایران. بولتون در رسانه های امریکایی نیز مشهور به طرفدار جنگ و برخورد نظامی با کشورهایی است که سلطه امریکا را نمی پذیرند. مایکل پمپئو، وزیر امور خارجه جدید امریکا نیز عین همین ایده را دارد. او چندی قبل جای تیلرسون را اشغال کرد، کسیکه اصرار بر پایبندی امریکا به برجام و احتراز از تقابل نظامی با ایران داشت و از این جهت با دونالدترامپ مخالف بود. از دید عناصر تندروی چون بولتون و پمپئو، امریکا ژاندارم جهان است و این جایگاه را باید از رهگذر مداخله نظامی، سرنگون سازی نظام های معارض و تاسیس دولت های دست نشانده و وابسته در قلمرو این نظام ها حراست کند.
ادامه... »سپر دفاع موشکی امریکا در عربستان: موشک پاتریوت یا سنگ فلاخن؟!
رسانه های غربی بطور مکرر از موشک های پاتریوت امریکایی به عنوان پیشرفته ترین سامانه پدافندی و ضدموشک های بالستیک امریکا تعریف و تمجید کرده بودند. این تعریف ها و تمجیدها گاهی به حدی اغراق آمیز می نمود که پدافند پاتریوت را به عنوان نفوذناپدیرترین سپر موشکی جهان قلمداد می کردند. اما آیا این سامانه پدافندی فوق پیشرفته امریکایی واقعاً موفق شد موشک را در هوا بزند؟ آیا آنطور که ترامپ به جاپانی ها گفت این موشک امریکایی نشان داد که امریکایی ها (در میدان صنایع نظامی) خوب عمل می کنند؟
ادامه... »حمایت ایران از طالبان؛ شوخی یا جدی؟!
اخیرا رییس ستاد ارتش افغانستان گفت ایران از طالبان حمایت لوژیستیکی می کند. من می گویم جناب رییس، این مسئله آنقدر واضح است که نیاز به گفتن ندارد. شرح مسئله بسیار ساده است اما کمی تفصیل می طلبد: تقریبا دو دهه قبل امریکایی ها با متحدان استراتیژیک خود آمدند گروه محلی طالبان را ساختند. قبلا شبکه جهانی القاعده به منظور بی ثبات سازی خاور میانه و زمینه ساز حضور پایدار نظامی امریکا در منطقه ایجاد شده بود. بعدا علاوه …
ادامه... »روشناییهایی از نظام سیاسی- انتخاباتی آمریکا
در حالی که در رابطه با سیستم سیاسی-انتخاباتی آمریکا انتقادها و هجمههای بسیاری از سوی مقامات، کارشناسان و رسانههای برخی از کشورها صورت میگیرد و با صرف نظر از میزان صحت و سقم آن، نظام سیاسی و انتخاباتی ایالات متحده از روشنایی و درخشندگی بیمانندی برخوردار است. در واقع مکانیزمی که دموکراسی در آمریکا به مرحلهی اجرا در میآید در عین این که از لحاظ شکل و سازمان بیهمتاست، از لحاظ گردش قدرت که در آن صورت میگیرد، نیز بیمانند …
ادامه... »